Norrköping: Flera gripna i Lindö

Polisen fick vid 00.30-tiden in samtal om att några personer hade uppträtt misstänkt på Båtsmansgatan på Lindö. Inringaren trodde det kunde röra sig om inbrott. Flera polispatruller åkte till området och en polispatrull fick syn på en bil som kom från det aktuella området.

Bilen stoppades för en kontroll. Misstanke uppstod om att personerna i bilen, fem män, kunde misstänkas för försök till stöld från den aktuella platsen på Båtsmansgatan där verktygscontainrar hade befunnits uppbrutna / öppna.

Utanför en av containrarna låg verktyg lämnade. Polisen påbörjade en rad utredningsåtgärder och de fem männen greps, misstänkta för försök till stöld. De misstänkta männen är i åldrarna 18-30 år. De gripna har förts till polisstationen för förhör och åklagarkontakt. Åklagaren har fattat beslut om att alla fem skulle anhållas på sannolika skäl för försök till stöld. På brottsplatsen, som är avspärrad, kommer en brottsplatsundersökning att genomföras.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.