Norrköping. Tre gripna vid inbrott

Polisen larmades till ett pågående villainbrott på Kvarsebovägen  utanför Norrköping. Enligt uppgift skulle flera personer iakttagits lysa med ficklampor inne i en fastighet.

Polisen åkte dit med flera olika enheter och resurser. På plats mötte en patrull en bil som lämnade samhället. De vände och stoppade bilen för en kontroll.  Tre män fanns i bilen och det beslöts om husrannsakan i bilen. Oklart vilka fynd som gjordes där.

 Övrig personal undersökte huset och konstaterade att inbrott hade skett samt kontrollerade att ingen person fanns kvar. Den uppbrutna dörren stängdes och platsen spärrades av inför kriminalteknisk undersökning.  Därmed är det också oklart vad som tillgripits.

Polisen inleder en förundersökning om stöld genom inbrott och tre personer greps samt transporterades till stationen skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.