Landskrona: Försvunnen kvinna

Polisen behöver hjälp med att hitta en försvunnen person i Landskrona med omnejd. 31-åriga Maline är anmäld försvunnen av anhörig efter att hon inte setts till eller hörts av. Senaste observation av Maline är gjord på Föreningsgatan i Landskrona tidig morgon 23 december.

Polisen kan inte utesluta att Maline är förvunnen mot sin vilja och har därför inlett förundersökning om människorov. Malines anhöriga är underrättade om att Polisen ber allmänheten om hjälp och att hennes namn publiceras. Det är i nuläget inte aktuellt att gå ut med foto på Maline.

Polisen tar tacksamt emot tips och uppgifter om var Maline befinner sig. Har du information att lämna, vänligen ring Polisens växel på telefonnummer 114 14. Handlar det om en nödsituation, ring 112.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.