Motala: Mordförsök i Charlottenborg

Under lördagskvällen inträffade en händelse som rubriceras som försök till mord och grov misshandel i Motala.

Klockan var 19:53 på lördagen när polis larmades till Charlottenborgs slott med anledning av en pågående misshandel utomhus. Förbipasserande hade noterat delar av händelseförloppet och larmade då polisen. Flera polispatruller åkte till platsen. 

5-8 personer ska ha misshandlat en man i 25-årsåldern, tillhygge ska ha använts i samband med misshandeln. En av gärningspersonerna ska även ha tryckt ned den drabbade mannens huvud under vattenytan. Den drabbade mannen ska sedan ha tagit sig loss ur situationen och bort från platsen. 

Ambulans kom till platsen och mannen fördes till sjukhus för kontroll, han var vaken och talbar. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.  Händelsen rubriceras som försök till mord och grov misshandel, det finns ingen misstänkt för brotten skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate