Tibro: Mordförsök

Polis och ambulans larmades på förmiddagen till Grönhultsvägen i Tibro. På platsen ska en man som har fått knivskador befinna sig. Enligt SOS så har han fått ett flertal skador kring axelpartiet och huvud, oklart skadeläge. Gärningsmannen uppges ha lämnat platsen i en bil.
Anledningen till händelsen är för närvarande inte känd. Det finns dock personuppgifter på gärningsmannen. Den skadade är en man i 45-årsåldern. Händelsen ska ha inträffat i en butikslokal skriver polisen på sin sida.

En förundersökning med rubricering försök till mord har inletts. Den bil som lämnat platsen är efterlyst/även gärningsmannen. Den skadade avfördes med hjälp av ambulans till sjukhus. Platsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.