Archive for the ‘Senaste nyheterna Östra Östergötland’ Category

Norrköping. Bil av vägen

En personbil körde på förmiddagen av vägen efter att ha väjt för ett djur. Olyckan inträffade på länsväg 215 nära avfarten till Vånga utanför Skärblacka. Under en kortare tid var det begränsad framkomlighet på platsen. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska ingen person ha skadats vid händelsen..

Norrköping: Singelolycka på Stockholmsvägen

En singelolycka med en personbil inträffade vid 00.15 på Stockholmsvägen nära Stockholmsrondellen. En personbil ska ha kört in i en stolpe och ambulans samt räddningstjänst är just nu på plats. Fyra personer ska ha färdats i fordonet och minst en person uppges ha transporterats till sjukhus.

Norrköping: Minst en skadad vid lägenhetsbrand

Minst en person har förts i ambulans till sjukhus efter någon form av lägenhetsbrand på Sankt Persgatan i Norrköping. Flera ambulanser samt räddningsfordon kallades till platsen klockan 19.12 efter att en granne känt röklukt från en lägenhet.

Norrköping. Trafikolycka I Strömsfors

Två fordon var på förmiddagen inblandade i en trafikolycka i korsningen Sjöviksvägen och Nyköpingsvägen. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus. Fem personer ska ha varit inblandade I händelsen

Norrköping. Larm om sjunkande båt

Räddningstjänsten fick strax efter nio in larm om en båt som höll på att sjunka vid gästhamnen i Lindö. Det visade sig vara samma båt som räddningstjänsten bogserade in i natt då de var i sjönöd. Man hjälpte nu till att pumpa ut vatten som trängt in under natten.

Söderköping. Singelolycka på E22

En singelolycka inträffade på morgonen på E22 nära Korsbrinken norr om Söderköping. En personbil har kört av vägen och hamnat i diket. Ambulans, räddningstjänst och polis kallades till platsen. Vid framkomsten var föraren ur fordonet och det är oklart om någon behövde föras till sjukhus.

Norrköping: Båt i sjönöd i Bråviken

En fritidsbåt som har drabbats av någon form av haveri och kan inte gå för egen maskin i Bårviken nära Lindö. Räddningstjänsten är på väg ut med båt för att assistera i samverkan med Sjöräddningen Arkösund som har sjöräddningsbåten Rescue Ramstedt på väg mot platsen. Tre drabbade som enligt uppgift ska vara oskadda uppger Räddningstjänsten […]

Norrköping: Brand i miljöhus

Räddningstjänst och polis har larmats till en bostadsfastighet på Idrottsgatan där det ska komma svart rök från en fristående miljöhusbyggnad innehållande flera sopkärl. Man har precis anlänt till platsen och påbörjat släckningen.

Norrköping. Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat i korsningen av Odalgatan och Hantverkaregatan. En a-traktor och en personbil har kolliderat och utryckningsfordon är på väg.

Norrköping: Singelolycka vid Ljunga

En singelolycka har inträffat på länsväg 209 i höjd med Ljunga utanför Norrköping. Tre personer ska ha färdats i fordonet och både ambulanser samt räddningstjänst har larmats till platsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget på de drabbade men man kan räkna med begränsad framkomlighet.

Norrköping: Rökutveckling i fastighet

Klockan 05.57 larmades räddningstjänsten till en bostadsfastighet på Ljuragatan där man kände röklukt. Röklukten kändes i flera trapphus och man kontrollerade lägenheterna i dessa utan att upptäcka varifrån röklukten kom ifrån. Även källaren kontrollerades. Något senare upptäckte man att det kom lite rök bakom plåten i en fog som binder de två husen ihop. Uppdatering: […]

Norrköping. Stal mobiltelefon

Polis larmades på middagen med anledning av en stöld i en butik i området Ingelsta. En person, en man, hade setts stjäla en mobiltelefon i butiken och därefter lämnat platsen. Polisen påträffade mannen och vid kontroll anträffades den misstänkt stulna mobiltelefonen i mannens ägo. Polisen har upprättat en anmälan om stöld. Värdet på det stulna […]

Powered by WordPress and MasterTemplate