Archive for the ‘Senaste nyheterna Östra Östergötland’ Category

Norrköping: Falskt larm om skottlossning

Polisen fick vid 04.15-tiden samtal om att en person hade setts skjuta ett antal skott utomhus i stadsdelen Ektorp i Norrköping. Polisen åkte till området med flera polispatruller och en insats påbörjades för att utreda vad som hänt. Efter ungefär en timmas arbete i området hade inga tecken på skottlossning hittats. En person som polisen […]

Norrköping: Trafikolycka på Ståthögavägen

En trafikolycka inträffade på förmiddagen på Ståthögavägen vid rondellen Malmgatan. En personbil ska ha kört in i en framförvarande lastbil. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus. På många platser i hela Östergötland är det mycket halt och det gäller därför att anpassa hastigheten efter väglaget och hålla ett bra avstånd […]

Linköping: Person skjuten

Flera polispatruller samt ambulans larmades vid 21-tiden till stadsdelen Skäggetorp i Linköping där man hört skottlossning. En person har påträffats skottskadad och är förd till sjukhus med oklara skador. Ett större område har spärrats av och hundpatruller söker i området efter eventuella spår. Även tekniker har kallats till platsen.

Linköping: Körde på flera bilar

En inringare meddelade på morgonen polisen att en person hade kört på ett flertal personbilar på Universitetssjukhusets personalparkering i Linköping. Bilföraren som skulle ha gjort detta verkade förvirrad enligt en inringare. Bilföraren, en man i 65-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans. Han misstänks att med sin bil ha kört på fem parkerade bilar på […]

Ringarum: Singelolycka på E22

En singelolycka med en skåpbil har inträffade på eftermiddagen på E22 nära Ringarum. Enligt uppgifter ska ingen person ha kommit till skada vid händelsen.

Norrköping: Kökrock vid Linköpingsrondellen

En trafikolycka inträffade vid 14.30-tiden vid påfarten till Linköpingsrondellen från riksvägen. Ingen person skadades och räddningstjänsten kunde lämna platsen efter kontroll

Söderköping: Singelolycka

En mindre lätt lastbil körde vid 13.30-tiden av vägen och välte på E22 nära Götaland kanal. Ambulans och räddningstjänst var på plats för kontroll men ingen ska ha kommit till skada.

Norrköping: Förrådsbyggnad välte

Någon form av förrådsbyggnad har under natten/dagen blåst omkull vid Norrköpings friidrottsarena.

Norrköping: Trafikolycka på Ektorpsgatan

En trafikolycka inträffade vid 16.20 på Ektorpsgatan nära Gamla Övägen. Det har inte framkommit om någon person har kommit till skada. Uppdatering. En av förarna, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning. Det finns inga kända uppgifter om att någon personskada ska ha uppstått skriver polisen.

Norrköping: Kökrock på Söderleden

En kökrock inträffade på eftermiddagen på Söderleden mellan Hjalmar Brantingsgata och Kneippenrondellen. Olyckan orsakade långa köer men ingen person uppges ha kommit till skada. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska tre fordon ha varit inblandade i händelsen.

Norrköping: Husvagn välte

En husvagn har under natten / dagen blåst omkull och hamnat på sidan vid en större parkering nära Kungsängens flygplats.

Norrköping: Fasaden blåste ner

Fasaden på Citygross har under nattens storm blåst ner och hamnat på marken. Platsen är just nu avspärrad.