Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Inbrott på Apotek

Polisen larmades till ett apotek i området Skarphagen i Norrköping. En väktare hade fått in ett inbrottslarm och hade upptäckt en krossad ruta i entrédörren. Troligtvis har läkemedel oklar mängd läkemedel tillgripits. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En utredning om stöld genom inbrott är upprättad.

Söderköping: Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 i höjd med Korsbrinken. Det är ännu oklart om någon person har kommit till skada men det råder begränsad framkomlighet på platsen. Ambulans samt räddningstjänst är på väg.

Norrköping: Inbrott i butik

Vid 00.40 fick polisen rycka ut till en butik i centrala Norrköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade krossat en ruta till lokalen. Vad som har tillgripits är oklart. Platsen spärrades av. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Norrköping: Person utsatt för rån

Polisen larmades klockan 04.50 till centrala Norrköping med anledning av ett personrån utomhus. En gärningsperson rånade en man, som är i 30-årsåldern, på hans tillhörigheter. Gärningspersonen ska ha visat upp ett vapenliknande föremål för den drabbade i samband med rånet. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om grovt rån […]

Norrköping: Singelolycka

En singelolycka inträffade vid 00.30-tiden på Ståthögavägen i riktning mot Norra Promenaden. En personbil körde av okänd anledning i en betongstolpe under järnvägen. Föraren som färdades ensam i bilen fördes till sjukhus för kontroll. Inga större skador uppstod på personbilen som flyttades av räddningstjänsten till en parkering i närheten.

Norrköping: Larm om inbrott

Flera polispatruller larmades strax efter 21 till Sågvägen i Skärblacka då man fått in larm om ett lägenhetsinbrott. Flera personer kontrollerades i området och även en hundpatrull deltog på platsen. Det är oklart om något tillgripits vid händelsen.

Älvdalen: Lavin gick vid Grövelsjön

Fjällräddningen är ute och kontrollerar en lavin som gått i Djupgravstöten. Detta för att säkerställa att ingen har skadats i samband med lavinen som beskrivs som ganska stor.

Finspång: Singelolycka vid Rejmes

En singelolycka inträffade vid 17.30-tiden på riksväg 51 i höjd med Rejmes i Finspång. Enligt Räddningstjänsten Östra Götaland ska föraren varit ensam i fordonet och togs omhand av ambulanspersonalen.

Norrköping: Polisinsats vid rånförsök

En innergård på Smedjegatan spärrades sent på onsdagskvällen av. Samtidigt fanns minst 5 polispatruller samt även en hundpatrull på plats. Även polisens regionala insatsstyrka gjorde någon form av insats i en fastighet något kvarter ifrån den avspärrade gården. En källa uppgav då för Wighsnews att det troligen rörde sig om något grövre brott. Senare uppgav […]

Norrköping: Arbetsolycka på Händelö

Polis och ambulans larmades på förmiddagen till en arbetsplats på Händelö med anledning av en olycka. En man i 20-årsåldern hade fått någon form av kemikaliestoft i ansiktet. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om mannens eventuella skador. Han fördes till sjukhus.

Norrköping: Inbrott på byggföretag

Polisen beordrades på morgonen till ett byggföretag på Hammargatan i Norrköping med anledning av ett inbrott hade inträffat. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen under natten och tillgripit gods. Vad som har stulits är i nuläget oklart. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas.

Norrköping: Brand i personbil

Räddningstjänsten fick vid 01.40-tiden larm om att en personbil börjat brinna på Silverringen i Norrköping. Branden kunde snabbt släckas och kunde begränsas så den inte spred sig till intilliggande fordon. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart.