Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Bil in i refug

En personbil har kört in i en refug i korsningen av Kungsgatan och Slottsgatan. Det är ännu oklart om någon person har kommit till skada och utryckningsfordon är på väg till platsen.

Haninge: Man skjuten i Jordbro

En person uppgavs på morgonen ha blivit skjuten i armen vid pendeltågsstationen Jordbro. En eller två gärningspersoner ska ha setts springa från platsen. Brottsoffret är inte allvarligt skadad men kommer att åka till sjukhus för vård uppgsb polisen. Uppdatering kl 10.50Det är en person som passerat förbi vid busstorget som ringt polisen då en man […]

Norrköping: Brand i mindre bod

Klockan 02.11 fick räddningstjänsten rycka ut till Tennisvägen i Åby där det börjat brinna i en fristående container, vid framkomsten visade det sig vara en mindre arbetsbod som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

Norrköping: Bilbrand

Räddningstjänsten larmades klockan 00.50 till en mindre väg vid Östra Bravikenvägen där en bil börjat brinna. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

Norrköping: Bombskyddet sköt sönder paket

Vid 21.30 anlände polisens bombskydd från Stockholm till Slottsgatan där ett misstänkt paket påträffats i ett paket några meter upp i ett träd. Klockan 22.45 var det dax att skjuta sönder föremålet. men när de skulle skjuta avbröts det tydligen och det tog ytterligare några minuter. Då hade avspärrningarna utökats något under en kortare tid. […]

Norrköping: Misstänkt paket

Flera polispatruller är på plats utanför Hugos restaurang där man påträffat ett misstänkt paket. En stor avspärrning har upprättats.Enligt de senaste uppgifterna har man kontaktat bombskyddet som kommer att avgöra om man ska åka ner till platsen.

Norrköping: Trafikolycka

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen vid trafikplats Herstaberg. Minst en skåpbil samt en personbil var inblandade i olyckan. Vid händelsen hamnade skåpbilen på sidan. Tre personer ska ha varit inblandade men ingen behövde transporteras till sjukhus uppger Räddningstjänsten Östra Götaland.

Norrköping: Singelolycka på Vikbolandet

En personbil körde på förmiddagen av vägen och in i ett träd på Bossgårdsvägen strax väster om Östra Husby. Det är oklart om föraren ådrog sig några skador men denne fick följa med till sjukhus för blodprovstagning då polisen misstänker att han framfört bilen påverkad.

Söderköping: Lada övertänd i Nybble

Räddningstjänsten från bland annat Söderköping samt Östra Ryd larmades ikväll till en gård vid Nybble där det börjat brinna i en lada. Inga djur eller personer ska ha kommit till skada. När man kom på plats var ladan som är ca 5 x 15 m helt övertänd.

Finspång: En skadad i singelolycka

En singelolycka inträffade på eftermiddagen på riksväg 51 i höjd med Prästköp mellan Hällestad och Ljusfallshammar.Enligt uppgifter ska en person ha förts till sjukhus i ambulans efter att fordonet kört av vägen och voltat.

Norrköping: Livlös person i vattnet

Polisen fick på eftermiddagen ett SOS-larm rörande Norrköpings hamn. Personal på ett fartyg hade upptäckt en misstänkt avliden kropp i vattnet. Några personer lyckades få tag i kroppen i väntan på polis samt räddningstjänst.Kroppen togs upp och tekniker kallades till platsen som spärrade av på bägge sidor av hamnen. Nu vidtar utredningsåtgärder för att fastställa […]

Finspång: Singelolycka

En singelolycka inträffade vid 16.30-tiden på länsväg 1175 mellan Hävla och Byle. En personbil uppges ha kört in i ett träd uppger Räddningstjänsten Östra Götaland. Föraren som ska ha färdats ensam i fordonet fördes i ambulans till sjukhus.