Archive for the ‘Senaste nyheterna’ Category

Söderköping. Rånförsök mot butik

Flera larmsamtal kom vid 20.40-tiden in till polisen om ett pågående rån mot en matbutik Söderköping. Två maskerade gärningsmän ska ha hotat butikspersonal med pistolliknande föremål. De ska ej lyckats få med sig några pengar eller föremål.  Vid 21.30-tiden uppgav polisens presstalesman att en person hade gripits misstänkt för brottet. Polis letar fortfarande efter en gärningsman. […]

Norrköping. Larm om brand i terrängen

Räddningstjänsten larmades klockan 11.45 till Komendantvägen nära järnvägen där det ska varit kraftig rök enligt en tågförare som passerade platsen.Räddningstjänsten sökte i området utan att finna något och man tror att det kan varit ett större dammoln som såg ut som rök.

Norrköping. Fotgängare påkörd

En fotgängare blev på förmiddagen påkörd på Gamla Rådstugugatan av en personbil. Enligt uppgifter ska olyckan ha inträffat vid ett övergångsställe. Trafiken stoppades under räddningsarbetet och den skadade fotgängaren ska enligt initiala uppgifter från polisen ha ådragit sig allvarligare skador.

Norrköping. Trafikolycka på Skärblackavägen

En trafikolycka inträffade ikväll på Skärblackavägen vid avfarten till Finnstad nära Tallebo. En personbil körde in i ett framförvarande fordon. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.

Norrköping. Tre gripna för misshandel

En cityvakt tog ikväll kontakt med polisen eftersom vakten påträffat en skadad man på Olai Kyrkogata. Den skadade mannen, som är i 45-årsåldern, var vaken och talbar. Han ska ha skadats av ett tillhygge. Flera polispatruller åkte till platsen, ambulans tillkallades. I närområdet påträffades tre personer som kunde sättas i samband med händelsen. Samtliga greps […]

Sölvesborg. Mordförsök

Polisen fick strax efter midnatt in samtal om en skadad man på en parkering på Hjortakroken. Flera polispatruller skickades till platsen och en man påträffades. Ambulans beställdes och mannen fördes till sjukhus med flera stick- eller skärskador. En person kunde senare under natten gripas och är nu misstänkt för försök till mord. Det kommer under dagen […]

Kuddby. Singelolycka

En singelolycka inträffade vid 05-tiden på vägen mellan Kuddby och Östra Husby på Vikbolandet. En personbil ska ha väjt för ett djur och då kört av vägen och ut i en hage. Båda som färdades i fordonet ska ha klarat sig utan skador och behövde inte uppsöka sjukhus.

Norrköping. Taxiförare i bråk med kund

Polis larmades vid 01.20 till ett bråk mellan en taxiförare och en kund på Slottsgatan.. Patrullen medlade i ärendet som resulterar i en anmälan från båda parter om misshandel. Föraren var i 65-årsåldern och kunden i 30-årsåldern uppger polisen.

Norrköping. Inbrott på Lekaregatan

Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld genom inbrott i bostad på Lekaregatan. En målsägande kom hem vid 23.40-tiden till bostaden som var upp och nedvänd. Bostaden hade varit tom sedan kl 20.00. Det är i nuläget oklart vad som saknas. Polispatrull har varit på platsen och gjort en brottsplatsundersökning för att säkra spår.

Gusum. Bilbrand

Räddningstjänsten larmades klockan 02.40 till Pionvägen i Gusum där en personbil börjat brinna på en parkering. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart och ärendet kommer att överlämnas till polisen för vidare utredning.

Norrköping. Trafikolycka på Albrektsvägen

En trafikolycka inträffade i kväll på Albrektsvägen vid Klingsbergsgatan. En personbil ska ha kört in i ett framförvarande fordon. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.

Norrköping. Mindre brand i Borgsmo

Räddningstjänsten larmades på middagen till terrängen nära Borgsmoskolan där det skulle brinna i några stockar och i terrängen. Branden var vid framkomsten släckt efter rådigt ingripande av personal på närliggande skola uppger Räddningstjänsten Östra Götaland.

Powered by WordPress and MasterTemplate