Nya sidan

Välkommen till Wighsnews nya sida som dessutom återigen är gratis då vi bytt webbhotell. Sidan har även fått ett annat utseende som vi givetvis hoppas att även du som besökare tycker är bra.
Hur mycket vi kommer att uppdatera vår sida är än så länge något oklart men vi kommer att göra det i mån av tid och möjlighet.
Har du som besökare några frågor, ideér så är du välkommen att höra av dig via mail till Uffe@wighsnews.se

INFORMATION 120223
Vi övergår till denna sida då vi redan konstaterat att den fungerar väldigt bra och har fått mycket feedback om att den är betydligt lättare att se i både mobiler samt Ipad. Eftersom denna sida nu är gratis vill vi påminna de som har löpande abbonemang på Wighsnews genom Paypal att avbryta dessa. Har någon betalt precis så går det att få tillbaka detta om man mailar mig Paypalkvittot samt när betalningen gjordes. Vill du som läsare ändå sponsra Wighsnews så går det givetvis att göra via vårt paypalkonto.

Vi kommer tills vidare inte att ta in några filmer då vi inte riktigt är klara med detta. Även vissa mindre ändringar kommer att göras på sidan då det fortfarande står vissa menyer på Engelska som ska stå på Svenska.

Powered by WordPress and MasterTemplate