Söderköping. Singelolycka på E22

En singelolycka har inträffat på E22 mellan Söderköping och Ringarum i närheten av Fröberga. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Ambulans samt räddningstjänsten från Söderköping är på väg till platsen och man kan räkna med begränsad framkomlighet.

Norrköping. Man anträffad skadad

Vid 08-tiden fick polisen samtal om en man som påträffats skadad utomhus strax norr om Händelö i Norrköping. En polispatrull skickades till platsen som anträffade mannen som kan konstateras ha blivit skadad på något vis. Även ambulans skickades till platsen som förde den drabbade mannen till sjukhus.

Vad som ska ha hänt eller var det inträffat är för närvarande oklart skriver polisen på sin sida. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts.

Norrköping. En skadad i trafikolycka

Norrköping. Sexualbrott i Folkparken

Norrköping. Trafikolycka på E4

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En trafikolycka inträffade på morgonen på E4 i höjd med Norsholmsbron. Vid olyckan uppstod långa köer i norrgående körfält. Ingen person ska ha behövt transporterats till sjukhus. Det var en personbil som kört in i framförvarande fordon. Föraren av detta fordon är misstänkt m för trafikbrott då man inte hållit avstånd till framförvarande fordon.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Norrköping. Misstänkt grövre brott

Norrköping. Lastbilsbrand spred sig till byggnad

En mindre lastbil brinner på ett företag på Lindövägen. Branden har även spridit sig till byggnaden där lastbilen stod. Räddningstjänsten från station centrum samt station Kvillinge och även Söderköping bekämpar branden. Även en höjdenhet kallades till platsen för att se att inte branden spridit sig till taket. Sammanlagt var ett 10-tal räddningsenheter på plats samt två ambulanser och flera polispatruller. Hur branden har startat är ännu oklart.

Norrköping. Våldsbrott i Lindö

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Flera ambulanser samt polispatruller larmades vid 01-tiden till en adress i Lindö där det ska ha varit bråk. Vid framkomsten anträffas en person skadad i anslutning till en villa.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Platsen spärrades av och tekniker kallades till platsen. Den skadade personen fördes i ambulans till sjukhus och polisen uppger att de rubricerar händelsen som mordförsök.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Flera yngre personer ska enligt en källa ha befunnit sig på den aktuella adressen och flera togs med för förhör på polisstation.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Ännu vid 02.30-tiden har ingen person gripits som misstänkt för händelsen. Hur allvarliga skador den drabbade har är ännu oklart.

Finspång. Skadegörelse på hemtjänstbilar

Under morgonen upptäcktes att fem hemtjänstbilar tillhörande Högby hemtjänst hade fått rutor sönderslagna och även några däck punkterade på en parkeringsplats på Sjöviksvägen i Finspånng. Polis är på plats och ska försöka säkra spår.

Åby. Skottlossning vid restaurang

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Ett område runt en mindre restaurang har spärrats av efter en misstänkt skottlossning. När det har skett är oklart men sent på onsdagskvällen fick Wighsnews tips om smällar i Åby. Polis var i samhället men upptäckte då inte något.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Idag på förmiddagen fick man dock in samtal om att det varit en misstänkt skottlossning vid restaurangen. Men det finns även skotthål på en skolbyggnad på andra sidan gatan.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Flera polispatruller har under dagen varit på plats och man har sökt i området med hund och även haft en drönare uppe.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada vid händelsen. Enligt uppgifter till Wighsnews ska ett större antal skott ha träffat restaurangen och inifrån kan man se ett stort antal skotthål.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Stor björk blockerade infarten till Klockartorpet

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En stor björk föll ikväll ned över infarten till Klockartorpet från Linköpingsvägen. Räddningstjänsten fick rycka ut och såga upp samt ta bort trädet så vägen blev fri. Även stor vägskylt slogs sönder när trädet föll ned. Ingen ska dock ha kommit till skada.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Större bråk i Norrköping

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen larmades på söndagskvällen om ett bråk utomhus i Norrköping.
Enligt larmet var det ett 20-tal personer i bråk tillhörande två lika grupperingar skriver Aftonbladet som var först med nyheten. När vi kom till platsen var det åtta personer kvar, säger polisens presstalesperson Rasmus Borgström. Två personer var skadade, den ena fördes till ambulans med sjukhus.
Ett område vid Von Lesengatan var avspärrat och två fordon kontrollerades på plats. Området söktes igenom av en hundpatrull. Om detta har med bråket att göra har inte framkommit då polisen inte är nåbar för en kommentar om händelsen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Powered by WordPress and MasterTemplate