Norrköping. Körde in i flera personbilar

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En trafikolycka inträffade på förmiddagen på Lindövägen i Norrköping. En bil körde in i flera parkerade fordon.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Enligt uppgifter ska inte olyckan orsakats av halkan utan något ska ha hänt med ett framhjul som gjorde att skåpbilen träffade fyra parkerade fordon på sidorna och till slut körde in i i en femte bil. Ingen person ska ha kommit till skada vid olyckan och det finns ingen misstanke om brått i samband med händelsen uppger polisen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Norrköping. Brandtillbud i villa

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Räddningstjänsten larmades på förmiddagen till en villa nära Evalund utanför Norrköping där man haft en mindre brand I källaren. Ägaren hade själv lyckats släcka branden och räddningstjänsten gjorde en kontroll av källaren innan man lämnade platsen.

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Finspång: Lastbil gled av vägen

Foto: Läsarbild

En lastbil med släp gled på morgonen av vägen vid korsningen med länsväg 215 och riksväg 51. Ingen person kom till skada vid händelsen men det uppstod en del trafikstörningar till fordonet fått hjälp att komma upp på vägen igen.

Foto: Läsarbild

Norrköping: Bil av vägen utanför Löfstad

En personbil körde på morgonen av vägen och hamnade i diket på Axel liljes väg nära Löfstad. Flera ambulanser samt räddningstjänst skickades till platsen men vid framkomsten kunde man konstatera att de två som färdats i bilen inte behövde föras till sjukhus.

Norrköping. Tvingades ta ut kontanter

Polis larmades vid 02.10 till området Nordantill i Norrköping med anledning av ett personrån. En man i 35-årsåldern ska genom hot om våld ha tvingats ta ut kontanter vid en bankomat. Därefter ska gärningspersonen ha försvunnit från platsen. Målsägande ska ej ha skadats fysiskt. När polis anlänt till området påbörjades sökandet efter den misstänkte. Det fanns ett signalement och vid 02:21 greps en man i 25-årsåldern misstänkt för rån. 

Östra Husby. Singelolycka

Ulf Wigh / Wighsnews

En personbil med fyra personer ska ha kört av vägen nära Qstar i Östra Husby. Om någon person har kommit till skada har ännu inte framkommit. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Norrköping. Brand i personbil

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Räddningstjänst och polis larmades ikväll till Kolonigatan vid Borgsmo idrottsplats där en personbil börjat brinna på en parkering. Enligt räddningstjänsten ska det börjat brinna i förarstolen. Branden var av mindre omfattning och kunde snabbt släckas.

Norrköping. Trafikolycka på Söderleden

Foto: Läsarbild

En trafikolycka inträffade klockan 16.35 på Söderleden strax innan Kneippenrondellen. Enligt Räddningstjänsten Östra Götaland ska det ha varit en kökrock med tre fordon inblandade. Det finns i nuläget inga uppgifter om någon person kom till skada vid händelsen.

Uppdatering 17:35: Två bilar har bärgats från platsen. Fem personer har förts till sjukhus uppger polisen. För närvarande har polisen inga uppgifter gällande allvarliga fysiska skador. Vägen är återigen fullt framkomlig.

Norrköping. Larm om rök från bostadshus

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Räddningstjänsten fick på eftermiddagen in larm om att det rök på taket till en bostadsfastighet i Hageby. Man kunde konstatera att det inte var någon brand och röken var nog ånga från ventilationen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Efter kontroll av taket så kunde inget onormalt finnas. Räddningstjänsten är nu klara på platsen och återgår till station skrev Räddningstjänsten Östra Götaland på sin sida.

Norrköping. Kvinna greps för stöld

Foto Läsarbild


Polisen larmades till Ingelsta shopping strax innan klockan 12 på förmiddagen då väktare gripit en kvinna för stöld på Ica maxi.

Enligt uppgifter ska kvinnan tillgipit varor för cirka 450 kronor och en anmälan om ringa stöld har upprättats

Norrköping. Trafikolycka på Lindövägen

Foto: Käth Westerholm / Wighsnews

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på Lindövägen nära Kanalgatan. En mopedbil ska ha kört in i en framförvarande personbil nära trafikljusen som finns på plats. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus. I samband med olyckan uppstod långa köer på platsen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Vagnhärad. Storbrand i butik och Pizzeria

Foto. Läsarbild

Räddningstjänsten larmades tidigt på lördagsmorgonen till en brand I en pizzeria i Vagnhärad där det börjat brinna. Vid framkomsten hade branden även spridit sig till en Icabutik. Ett VMA meddelande hR gått ut där boende uppmanas hålla sig inne och stänga fönster på grund av den kraftiga röken.

Powered by WordPress and MasterTemplate