Norrköping: Lastbil fast vid Beckershov

Foto: Kevin Järvinen / Wighsnews

En lastbil har kört fast under bron vid Ö&B på Riksvägen. Ingen person ska ha kommit till skada men det råder just nu mycket begränsad framkomlighet i södergående riktning.

Foto: Kevin Järvinen / Wighsnews

Norrköping: Trafikolycka i Östra Husby

En trafikolycka har inträffat på Bossgårdsvägen i Östra Husby på Vikbolandet. Enligt uppgifter ska en personbil blivit påkörd bakifrån. Ingen person ska ha skadats men det har uppstått något läckage från ett av fordonen så räddningstjänsten har kallats till platsen.

Norrköping: En hamnade under bil vid olycka

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En kraftig singelolycka inträffade natten mot söndagen på Albrektsvägen i Norrköping. Vid olyckan ska en av de två av okänd anledning ha hamnat under bilen de färdades i.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En källa uppger för Wighsnews att polisen ska ha haft ett efterföljande på fordonet då olyckan inträffade.

Räddningstjänsten Östra Götaland uppger att båda de inblandade har förts i ambulans till sjukhus.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews.

Uppdatering: Enligt uppgifter ska polisen ha försökt stoppa fordonet då man upptäckte att bilen var stulen. Fordonet stannade dock inte utan ökade farten och ett efterföljande påbörjades som slutade i en singelolycka.
Båda personerna som färdades i fordonet ska ha klarat sig utan allvarligare skador.

Finspång: Bil började brinna under färd

En personbil började att brinna under färd på Norrköpingsvägen i höjd med Solklint vid 05.30-tiden. Föraren hade gått ut ur sitt fordon och när räddningstjänsten kom på plats var fordonet helt övertänt.

Norrköping: Motorcykel brann

Räddningstjänsten larmades i natt till parkeringen utanför Guldringen på Spelmansgatan där en motorcykel börjat brinna. Vad som orsakat branden är oklart och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Söderköping: Midsommar vid Brunnen

Foto: Patrik Björling

Ramunder Spel & Danns Gille anordnade även i år med Midsommarfirandet vid Söderköpings Brunn.
Dannsledare på plats var Pia Björling från Norrköping som höll i delar av firandet.

Foto: Patrik Björling

Enligt uppgifter var det flera hundra som hittat ner till platsen och som fick njuta av både musik och dans denna vackra dag.

Foto: Patrik Björling

Norrköping: En skadad vid bråk

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Vid 20-tiden larmades ambulans samt flera polispatruller till Navestadsgatan vid Kungsängsleden där någon form av bråk mellan två personer hade uppstått.

En person ska enligt uppgifter till Wighsnews blivit nedslagen och personen ska ha fallit omkull. Gärningsmannen ska då fortsatt slå på den liggande personen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen ska ha behövt använda OC-spray vid gripandet av gärningsmannen. Den nedslagna personen ska ha förts i ambulans till sjukhus med oklara skador.

Norrköping: Vinglig bilist stoppad

Polisen fick på eftermiddagen vetskap om en bilist som körde vingligt på Finspångsvägen i höjd med Enebymo. Personen som larmade polisen hade noterat denna vingliga bilfärd och åkte bakom fordonet.

Polisen fick signalement och bilens registreringsnummer. Senare kontrollerade en polispatrull den aktuella bilen i höjd med Navestad. Två personer satt i bilen, båda visade tecken på alkoholpåverkan. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick följa med för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri.

Passageraren fick följa med för tillnyktring enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade personer).

Norrköping: Bil voltade på mindre väg

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

En personbil körde på eftermiddagen av vägen och voltade på en mindre väg nära Stens Gård söder om Norrköping. Det finns inga uppgifter vilka skador de drabbade har ådragit sig. Olyckan inträffade på en mindre grusväg och fordonet ska enligt uppgifter ha kommit ner lite för mycket i vägrenen då det voltade.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Norrköping: Singelolycka utanför Kuddby

En singelolycka har inträffat på länsväg 851 mellan Kuddby och Stegeborg. Enligt SOS alarm ska det vara en singelolycka med en personbil och det finns i nuläget inga uppgifter om någon person har kommit till skada vid händelsen.

Norrköping: Terrängbrand i Jursla

Det brinner i jorden på en stenhäll ca: 30×30 meter vid Lillsjövägen i Jursla. Personer på platsen har gjort en fantastik insatts med att släcka och förhindra brandspridningen som kunde ha gått riktigt illa om dom inte ingripit skriver Räddningstjänsten Östra Götaland på sin sida. Man kommer blötlägga ytan med vatten och beräknar vara klara inom 2 timmar.

Svenljunga: Misstänkt mord

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

Under gårdagskvällen anträffades en avliden man i en bostad, Svenljunga. När polispatruller kommer på plats anträffar man en avliden man i bostaden. Initialt är det oklara omständigheter och en förundersökning gällande mord är inledd. Den aktuella bostaden är avspärrad för teknisk undersökning. Ingen misstänkt eller gripen.

Powered by WordPress and MasterTemplate