Skellefteå: Misstänkt farligt föremål

Ett stort område i stadsparken, Skellefteå är avspärrat sedan man anträffat ett misstänkt föremål. Man ska även ha kontaktat bombgruppen men det finns i nuläget inga uppgifter om de är på väg till platsen

Polisen har spärrat av platsen och jobbar just nu nu med att göra en bedömning av vad det kan röra sig om. Ett flertal polispatruller finns på plats.

Uppdatering klockan 10:34: Föremålet har bedömts som ofarligt. Avspärrningarna hävs skriver polisen på sin sida.

Norrköping: Kraftiga smällar

Polis larmades vid 23.40 i natt till Hageby, med anledning av att inringare hört höga smällar. När polis anlänt till platsen söktes området av och samtal fördes med personer som rörde sig utomhus. Inga tecken på brott har konstaterats. Orsaken bakom smällarna tros vara fyrverkerier. skriver polisen på sin sida.

Norrköping. Lastbil brinner på E4

Foto. Läsarbild

En öaztbil har börjat brinna på E4 nära södra avfarten till Norrköping. Räddningsenheter är just nu på plats och det råder mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Foto Läsarbild

Göteborg: Kvinna skjuten på spårvagn

På Älvsborgsgatan vid hållplats Ostindiegatan har en kvinna i 30-årsåldern blivit skjuten på en spårvagn. Kvinnan, som är vaken och talbar, har fått en skottskada i buken efter att ha träffats av ett skott. Ambulanspersonalens första bedömning var att läget var stabilt när de åkte mot Sahlgrenska sjukhuset. En man som befann sig på spårvagnen ska ha avlossat skottet och sen lämnat platsen troligen i riktning mot Ostindiegatan. Polisen har en stor insats på platsen och söker efter en misstänkt gärningsman. Spårvagnen har tagits i beslag för en teknisk undersökning och en förundersökning om försök till mord har inletts

Uppdatering: En man i 60-årsåldern har nu gripits på Chapmans Torg misstänkt för försök till mord samt grovt vapenbrott. Signalementsuppgifter samt övervakningsfilm har varit till stor hjälp för att gripa mannen.

Norrköping: Kvinna slog sönder bilar

Polisen larmades i natt till Luntgatan i Norrköping med anledning av en kvinna som var högljudd utomhus. Kvinnan skulle även ha slagit på flera parkerade bilar i närområdet. Polis åkte till platsen men kvinnan påträffades inte. Totalt sex fordon har fått skador på minst en sidospegel. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt för brottet.  

Avesta: Död person anträffad

En förundersökning gällande mord har inletts efter att en död person påträffats i centrala Krylbo på måndagskvällen uppger polisen. Personen som påträffats är en man i medelåldern.

Omständigheterna kring dödsfallet är sådana att brott inte kan uteslutas. Personen påträffades i ett parkområde och sjukvårdspersonal som kallades till platsen inledde återupplivningsförsök som dock var fruktlösa. Området där personen påträffades är avspärrat och kommer att genomsökas av tekniker. Vi kan i nuläget inte lämna fler uppgifter i ärendet då utredningsåtgärder pågår.

Norrköping: Singelolycka vid Ljurarondellen

En singelolycka inträffade vid 00.30-tiden på E22 vid Ljurarondellen i Norrköping. När räddningstjänst och polis kom på plats hade föraren själv tagit sig ur fordonet och denne behövde inte följa med till sjukhus. Hur olyckan gått till är inte känt och polis övertog ärendet.

Norrköping: Stallbrand utanför Vånga

Norrköping: Trafikolycka på Söderleden

Foto: Kevin Järvinen / Wighsnews

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på Söderleden mellan trafikplats Vilbergen och trafikplats Skarphagen. Olyckan hände i riktning mot Vilbergen och det uppstod en del trafikproblem i samband med olyckan. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

Norrköping. Stall brann utanför Vånga

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Ambulans samt räddningstjänst larmades på eftermiddagen till en gård utanför Vånga där det börjat brinna I ett stall.

Foto Ulf Wigh Wighsnews

När man kom på plats var stallbyggnaden helt övertänd.

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Man fick inrikta sig på att begränsa branden så den inte spred sig till skogen eller andra byggnader.

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Inga djur eller personer ska ha kommit till skada.

Foto Ulf Wigh Wighsnews

Norrköping. Trafikolycka på Kungsgatan

Foto. Läsarbild

En trafikolycka har inträffat på Kungsgatan i Norrköping. Det är inte känt om någon har skadats vid olyckan. Räddningstjänsten är på plats då det ska läcka något från ett av fordonen.

Norrköping: Polisingripande på Gamla Övägen

Foto: Läsarbild

Någon form av polisingripande skedde på eftermiddagen på Gamla Övägen nära Karstorp utanför Norrköping. Två polispatruller fanns på plats och även hund användes. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska fordonet ha varit på väg mot Norrköping när man stoppade fordonet som ska vara avställt och föraren fick lämna platsen till fots. Fordonet rullades ned delvis i diket för att inte stå ivägen.

Powered by WordPress and MasterTemplate