Kungsör: Man skjuten av polis

Polisen fick ikväll in ett flertal samtal om en man som skulle slå sönder saker utanför sin bostad på en adress i Kungsör. Enligt en av anmälarna ska mannen vara beväpnad med en yxa och han ska också jaga efter förbipasserande bilar. Ett flertal polispatruller, och även ambulanser, beordrades till platsen.

När polisen kommer till adressen befinner sig mannen inomhus i sin bostad. När han kommer ut ur huset är han fortsatt beväpnad med en yxa. Polis avlossar då varningsskott. Mannen stannar ännu inte och en polis tvingas då skjuta verkanseld och mannen träffas i benet. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för grovt olaga hot. Han transporteras med ambulans till sjukhus.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate